Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2705g1488kcal43.3g356.5g4.6g23g
Kananmuna kuoreton 3967g5659kcal495.9g11.9g406.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 253g2233kcal0g0g252.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1082g2460kcal54.7g189.7g152.3g62.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g541g1948kcal124.4g0g162.3g0g
Sipuli (kuorittu)992g268kcal12.9g47.6g2g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19800g28111kcal1462.4g1211.4g1960.6g205.4g
Valittu annoskoko9900g14055kcal731.2g605.7g980.3g102.7g
Annoskoko puolitettuna4950g7028kcal365.6g302.9g490.2g51.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675