Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1020g3264kcal122.4g0g306g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Suolasienet (rouskuja)1500g300kcal24g75g7.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk4800g1286kcal28.8g254.4g9.6g67.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g60g14kcal0.3g2.7g0.2g0g
Basilika, kuivattu 60g153kcal8.6g12.3g2.4g24.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1200g3961kcal24g36g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19824g18754kcal458.8g899.4g1497g226.6g
Valittu annoskoko9912g9377kcal229.4g449.7g748.5g113.3g
Annoskoko puolitettuna4956g4689kcal114.7g224.9g374.3g56.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943