Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g3200g3904kcal716.8g0g113.6g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2000g100kcal3.2g3.8g8g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4000g1000kcal52g168g8g0g
Basilika, tuore 100g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Oregano, kuivattu 40g122kcal4.4g8.7g4.1g17.1g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19832g11790kcal1587.8g452.6g373g73g
Valittu annoskoko9916g5895kcal793.9g226.3g186.5g36.5g
Annoskoko puolitettuna4958g2948kcal397g113.2g93.3g18.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234