Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g117g420kcal32.7g2.3g31.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g350g77kcal3.5g15.8g0g7g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Seiti fileitä Findus234g163kcal37.4g0g0.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.8g21g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g117g93kcal3g4.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g1968kcal158.6g60.4g120.8g18g
Valittu annoskoko992g984kcal79.3g30.2g60.4g9g
Annoskoko puolitettuna496g492kcal39.7g15.1g30.2g4.5g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168