Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)341g410kcal30.4g64.9g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Feta, Arla Apetina 10 %158g284kcal33.9g1.6g15.8g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1985g2782kcal262.8g137.2g133g1.4g
Valittu annoskoko992g1391kcal131.4g68.6g66.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna496g696kcal65.7g34.3g33.3g0.4g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044