Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 500g274kcal8g65.6g0.9g4.3g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100g360kcal28g1.9g26g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g100g100kcal19g0.9g2.4g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen15g108kcal0g0g12g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1985g2448kcal147.6g164.4g135.6g18.2g
Valittu annoskoko993g1224kcal73.8g82.2g67.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna496g612kcal36.9g41.1g33.9g4.6g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576