Punajuurilaatikko

-raasta kuoritut punajuuret ja porkkanat
-pilko sipuli
-paista jauheliha
->sekoita ainekset uunivuokaan, lisää kermaviili/ruokakermaseos
->mausta suolalla ja pippurilla
->paista uunissa 175 asteessa n. tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Marsuli0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, tuore4000g1320kcal40g276g4g100g
Porkkana, keskikokoinen 65g867g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Sipuli, kokonainen 50g333g90kcal4.3g16g0.7g2.3g
Jauheliha, sika-nauta 2667g5905kcal466.7g0g453.3g0g
Kermaviili , rasvaa 10-12%, vähälaktoosinen 533g723kcal14g21.3g64g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1333g1600kcal38.7g60g133.3g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima133g520kcal38.7g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g20869kcal1218.4g862.6g1394.2g248g
Valittu annoskoko9920g10435kcal609.2g431.3g697.1g124g
Annoskoko puolitettuna4960g5217kcal304.6g215.7g348.6g62g
Arvot/100g100g105kcal6.1g4.3g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134834