Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 997g1009kcal12.9g48.5g81.8g17.1g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 897g683kcal40.4g115.7g1.8g9g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4985g2991kcal49.8g224.3g199.4g29.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2891g3180kcal722.8g0g28.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g897kcal0g0g99.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g17520kcal1651.8g777g823.2g112g
Valittu annoskoko9920g8760kcal825.9g388.5g411.6g56g
Annoskoko puolitettuna4960g4380kcal413g194.3g205.8g28g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481