Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g803g5859kcal8g8g642.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1565g5370kcal159.5g1095.6g18.8g54.8g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 803g690kcal24.9g35.3g48.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1365g277kcal8.2g51.9g4.1g19.1g
Oliivi kivetön musta rainbow401g722kcal2.4g22.9g68.2g0g
Katkarapu 1605g1098kcal231.8g0g17.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1605g2569kcal43.3g43.3g240.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 803g3039kcal223.8g0g240.8g0g
Muna, annos 60g963g844kcal72.8g8.1g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g40945kcal1549.6g2532g2678.2g147.8g
Valittu annoskoko9920g20473kcal774.8g1266g1339.1g73.9g
Annoskoko puolitettuna4960g10236kcal387.4g633g669.6g37g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460