Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Purjosipuli1000g190kcal18g24g2g21g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1000g600kcal10g45g40g6g
Kiinankaali 800g160kcal12.5g18g2.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19840g3600kcal133.6g468g117.2g137.2g
Valittu annoskoko9920g1800kcal66.8g234g58.6g68.6g
Annoskoko puolitettuna4960g900kcal33.4g117g29.3g34.3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441