Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit3607g757kcal119g68.5g0g90.2g
Kukkakaali, pakaste, Apetit4508g766kcal72.1g99.2g9g85.7g
Voi 812g5887kcal9.7g3.2g659.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1010g2828kcal191.9g0.3g222.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g20476kcal785.4g342.4g1781.8g351.8g
Valittu annoskoko9936g10238kcal392.7g171.2g890.9g175.9g
Annoskoko puolitettuna4968g5119kcal196.4g85.6g445.5g88g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584