Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6294g1762kcal37.8g374.5g12.6g157.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1124g4361kcal370.9g0g319.2g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1798g594kcal59.3g88.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 315g133kcal30.9g1.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g62.9g1.1g3.1g
Voi, 1 tl, 5 g270g1969kcal2.7g2.7g215.8g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g18256kcal1021.6g1059g1098g321g
Valittu annoskoko9936g9128kcal510.8g529.5g549g160.5g
Annoskoko puolitettuna4968g4564kcal255.4g264.8g274.5g80.3g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146868