Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit4496g764kcal71.9g98.9g9g85.4g
Nakki, keskiarvo 1079g2517kcal123g12.5g222.3g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g270g1457kcal0.5g0.8g161.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 225g771kcal22.9g157.4g2.7g7.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3597g1187kcal118.7g176.2g0g0g
Aurajuusto270g917kcal54g0g78.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g15226kcal782g891.6g948.2g186.8g
Valittu annoskoko9936g7613kcal391g445.8g474.1g93.4g
Annoskoko puolitettuna4968g3807kcal195.5g222.9g237.1g46.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140