Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4084g1195kcal38.4g183.8g16.3g77.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2402g3988kcal456.4g0g240.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)961g1172kcal21.1g261.4g2.9g7.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 601g1365kcal84.1g10.2g108.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 330g458kcal41.3g1g32.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio601g390kcal9g25.2g30g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)601g1561kcal156.1g9g102.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g20573kcal1627.4g1024.8g1069.8g192.4g
Valittu annoskoko9936g10287kcal813.7g512.4g534.9g96.2g
Annoskoko puolitettuna4968g5143kcal406.9g256.2g267.5g48.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736