Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1445g1100kcal27.2g224g2.9g14.5g
Porkkana 2529g827kcal15.7g140.6g5.1g64.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1445g288kcal17.3g46.2g5.1g15.9g
Vesi, vesijohtovesi 3613g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g903g2529kcal171.6g0g198.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g9489kcal463.6g821.6g423.6g189.8g
Valittu annoskoko9936g4745kcal231.8g410.8g211.8g94.9g
Annoskoko puolitettuna4968g2372kcal115.9g205.4g105.9g47.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529