Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4203g1212kcal42g193.3g12.6g75.6g
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 300g1099kcal31.5g224.8g3.1g15.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1201g4083kcal24g36g420.3g0g
Korppujauho 150g550kcal15.7g112.4g1.5g8g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Siirappi 420g1267kcal0.4g311.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g18306kcal392.2g1759.8g1010.4g199g
Valittu annoskoko9936g9153kcal196.1g879.9g505.2g99.5g
Annoskoko puolitettuna4968g4577kcal98.1g440g252.6g49.8g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035