Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g3057g2874kcal15.3g672.6g15.3g0g
Rypsiöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu225g234kcal17.8g36.6g1.3g4.7g
Sipuli (kuorittu)1798g486kcal23.4g86.3g3.6g30.6g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3597g4676kcal755.3g0g143.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19872g19936kcal1642.2g1625.2g688g70.6g
Valittu annoskoko9936g9968kcal821.1g812.6g344g35.3g
Annoskoko puolitettuna4968g4984kcal410.6g406.3g172g17.7g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451