Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)406g1419kcal48.7g279.8g7.7g20.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen282g2027kcal0g0g225.3g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri14g55kcal0g13.5g0g0g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g7003kcal97.4g586.6g466g40.6g
Valittu annoskoko994g3502kcal48.7g293.3g233g20.3g
Annoskoko puolitettuna497g1751kcal24.4g146.7g116.5g10.2g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716