Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 117g115kcal3.6g23.2g0.4g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g216g76kcal2.2g14.7g1.1g3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Juustoraaste emmental punaleima87g341kcal25.4g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2191kcal156.6g144.2g107.4g10.8g
Valittu annoskoko994g1095kcal78.3g72.1g53.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna497g548kcal39.2g36.1g26.9g2.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522