Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 526g1164kcal92g0g89.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale13g7.9kcal1.3g0.7g0g9.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 88g262kcal15.8g1.1g21.9g0g
Pinaatti 219g29kcal3.5g0.9g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g3228kcal250.6g11g243.8g26.6g
Valittu annoskoko994g1614kcal125.3g5.5g121.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna497g807kcal62.7g2.8g61g6.7g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894