Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Palsternakka 84g54kcal0.4g10g0.3g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10g0.3g4.2g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Lanttu 141g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Selleri, annos 50g84g12kcal0.8g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1989g1479kcal102.8g122.2g57g28.2g
Valittu annoskoko995g740kcal51.4g61.1g28.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna497g370kcal25.7g30.6g14.3g7.1g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970