Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g225g171kcal36g3.2g1.6g0.9g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 450g478kcal18g87.3g4g7.8g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.4g22kcal0.8g0.8g1.7g0.1g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1989g1842kcal114.6g224g47.6g30.2g
Valittu annoskoko995g921kcal57.3g112g23.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna497g460kcal28.7g56g11.9g7.6g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240