Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%2800g3612kcal582.4g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1190g714kcal17.8g154.7g1.2g10.7g
Paprika keltainen 1680g506kcal15.8g85.7g3.4g33.6g
Kesäkurpitsa, tuore1750g298kcal10.5g43.7g7g12.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1995g599kcal19.9g119.7g4g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g11740kcal1306.4g858g313.2g170.6g
Valittu annoskoko9940g5870kcal653.2g429g156.6g85.3g
Annoskoko puolitettuna4970g2935kcal326.6g214.5g78.3g42.7g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808