Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow6300g1260kcal189g126g0g157.5g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä700g1267kcal19.2g84g98g0g
Vuohenjuusto President1400g3612kcal266g7g280g0g
Valkoviini kuiva 1400g960kcal4.3g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g16673kcal957g450.8g1036g315g
Valittu annoskoko9940g8337kcal478.5g225.4g518g157.5g
Annoskoko puolitettuna4970g4168kcal239.3g112.7g259g78.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744