Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Porkkana 700g229kcal4.3g38.9g1.4g17.8g
Lehtiselleri 467g59kcal5.2g5.1g0.9g4.7g
Rypsiöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g327g242kcal14.7g42.1g0.7g0g
Kalaliemi laimennettu 4667g140kcal0g14g9.3g0g
Kirjolohifilee 1867g3086kcal312.7g0g205.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton93g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Maustekurkku700g116kcal4.9g21g0.7g12.6g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g93g15kcal3.1g0.9g0.3g0.9g
Persilja 187g51kcal2.6g2.1g0.4g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g10767kcal713.8g318.4g720.8g125.8g
Valittu annoskoko9940g5384kcal356.9g159.2g360.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna4970g2692kcal178.5g79.6g180.2g31.5g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223