Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3200g3895kcal680g0g128g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g920g138kcal17.5g15.6g0.9g0g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1800g720kcal37.8g122.4g7.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g240g2160kcal0g0g240g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2880g3945kcal70g870.9g8.1g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g22601kcal1648.4g2112.2g802.8g83.8g
Valittu annoskoko9940g11301kcal824.2g1056.1g401.4g41.9g
Annoskoko puolitettuna4970g5650kcal412.1g528.1g200.7g21g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853