Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g624g125kcal3.7g23.7g1.9g37.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g250g841kcal31.2g167.8g5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g2314kcal73.8g395.2g49.4g108.6g
Valittu annoskoko995g1157kcal36.9g197.6g24.7g54.3g
Annoskoko puolitettuna498g579kcal18.5g98.8g12.4g27.2g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828