Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado294g135kcal1.8g32.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 275g93kcal5.7g11.9g0.6g7g
Parsa 232g36kcal3g2.8g0.5g3.5g
Ruokaöljy keskiarvo 25g221kcal0g0g25g0g
Hunaja 19g62kcal0.1g15.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea113g11kcal1.2g0.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g1134kcal23.8g127.6g52.6g23.8g
Valittu annoskoko995g567kcal11.9g63.8g26.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna497g284kcal6g31.9g13.2g6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739