Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g417g709kcal83.4g0g41.7g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g209g52kcal3.1g9.4g0.6g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g209g90kcal5g12.9g0.6g3.5g
Pirkka kermajuusto 17%33g97kcal10.3g0.5g5.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)125g88kcal15g4.4g1.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g2108kcal233.6g54.4g104g7g
Valittu annoskoko995g1054kcal116.8g27.2g52g3.5g
Annoskoko puolitettuna498g527kcal58.4g13.6g26g1.8g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936