Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet300g69kcal5.4g8.1g7.5g5.7g
Gorgonzola-uusto, annos 50g225g728kcal42.7g2.2g60.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml374g562kcal7.5g9.4g56.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2805kcal116.8g54g249.2g15g
Valittu annoskoko996g1403kcal58.4g27g124.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna498g701kcal29.2g13.5g62.3g3.8g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300