Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala90g288kcal13.5g53.1g2.3g9g
Maitojuoma, profeel, valio300g60kcal9.9g5.4g0g4.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 90g38kcal8.8g0.4g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 90g125kcal11.2g0.3g8.8g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Ruokasuola jodioitu 4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g375g244kcal41.2g15.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2101kcal169.2g197.6g69.6g27g
Valittu annoskoko996g1051kcal84.6g98.8g34.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna498g525kcal42.3g49.4g17.4g6.8g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040