Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 253g193kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.6g28.4g0.1g5.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 169g57kcal1.9g9.1g0.3g4.9g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%56g62kcal1.5g1.5g5.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1993g1281kcal45.2g158.2g43.4g25g
Valittu annoskoko997g641kcal22.6g79.1g21.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna498g320kcal11.3g39.6g10.9g6.3g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902