Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 135g103kcal23.3g0g0.9g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g338g220kcal5.7g40.5g0g0g
Palsternakka 68g43kcal0.3g8g0.3g3g
Kalaliemikuutio 5g15kcal0.5g1.7g0.7g0.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1994g767kcal59.8g101.2g3.8g6.6g
Valittu annoskoko997g383kcal29.9g50.6g1.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna498g192kcal15g25.3g1g1.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075