JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5600g9296kcal1064g0g560g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1600g1360kcal22.4g70.4g112g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras520g1388kcal44.2g266.2g5.2g69.7g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl928g1216kcal120.6g4.6g79.8g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19920g27559kcal2554.6g834.2g1529.2g214.4g
Valittu annoskoko9960g13780kcal1277.3g417.1g764.6g107.2g
Annoskoko puolitettuna4980g6890kcal638.7g208.6g382.3g53.6g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927