Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3726g6186kcal708g0g372.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2795g838kcal128.6g53.1g8.4g44.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1118g3018kcal335.4g0g190g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2329g3494kcal37.3g81.5g349.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g27072kcal2418.6g269.2g1840.6g89.4g
Valittu annoskoko9968g13536kcal1209.3g134.6g920.3g44.7g
Annoskoko puolitettuna4984g6768kcal604.7g67.3g460.2g22.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667