Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3739g411kcal41.1g41.1g7.5g37.4g
Parsakaali brokkoli 2337g819kcal108g45.6g7g58.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1869g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Valkokaali keräkaali 1869g519kcal22.2g75.9g3.7g39.3g
Rypsiöljy 94g827kcal0g0g93.5g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g23g75kcal0.2g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g6029kcal366g462.8g239g301.4g
Valittu annoskoko9968g3014kcal183g231.4g119.5g150.7g
Annoskoko puolitettuna4984g1507kcal91.5g115.7g59.8g75.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303