Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 864g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g535kcal0g0g60.5g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1728g6202kcal138.2g1361.3g8.6g29.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g48g119kcal2.9g4g10g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell2159g2332kcal518.3g0g10.8g0g
Pesto rosso315g911kcal13.2g16.4g88g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g259g194kcal5.7g37.6g2.3g0g
Findus thai wokkivihannekset2159g540kcal25.9g86.4g10.8g64.8g
Vesi, vesijohtovesi 2159g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g194g210kcal2.3g48.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g22086kcal1413g3108.6g382.4g188.4g
Valittu annoskoko9968g11043kcal706.5g1554.3g191.2g94.2g
Annoskoko puolitettuna4984g5522kcal353.3g777.2g95.6g47.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823