Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit42g11kcal0.4g2g0.1g1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ahven 154g130kcal26.3g0g2.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.8g10.4g0g
Kalaliemikuutio 4.6g14kcal0.5g1.6g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1995g876kcal69.6g82.2g28.2g7.6g
Valittu annoskoko998g438kcal34.8g41.1g14.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna499g219kcal17.4g20.6g7.1g1.9g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622