Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1524g5228kcal155.3g1066.6g18.3g53.3g
Margariini 60%, kultarypsi 1203g6399kcal2.2g3.5g721.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 802g1061kcal21.1g25.7g96.2g0g
Tonnikala öljyssä 1123g2131kcal304.5g0g101g0g
Kananmuna kuoreton 1323g1888kcal165.4g4g135.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1604g4812kcal368.9g0g368.9g0g
Kevytkerma2406g2887kcal77g108.3g240.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g48809kcal2188.8g2416.2g3364.6g106.6g
Valittu annoskoko9984g24405kcal1094.4g1208.1g1682.3g53.3g
Annoskoko puolitettuna4992g12202kcal547.2g604.1g841.2g26.7g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726