Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 476g355kcal62.5g5.2g1.9g32.9g
Vesi, vesijohtovesi 2382g0kcal0g0g0g0g
Öljy572g5144kcal0g0g571.6g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4335g14873kcal441.7g3034.3g52g151.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g229g238kcal18.1g37.3g1.4g4.6g
Parmesaaniraaste, Tesco1905g7431kcal628.8g0g541.1g0g
Basilika, kuivattu 29g73kcal4.1g5.8g1.1g11.6g
Timjami 10g27kcal0.9g2.6g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g56281kcal2312.2g6170.4g2339.6g408.6g
Valittu annoskoko9984g28141kcal1156.1g3085.2g1169.8g204.3g
Annoskoko puolitettuna4992g14070kcal578.1g1542.6g584.9g102.2g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906