Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5600g1011kcal31.4g140g22.4g39.2g
Sipuli (kuorittu)1760g475kcal22.9g84.5g3.5g29.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g288g619kcal39.7g61.9g23.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1600g4480kcal304g0.5g352g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g176g183kcal13.9g28.7g1.1g3.5g
Voi 448g3250kcal5.3g1.8g364.2g0g
Basilika, tuore 64g17kcal2g0.7g0.5g1g
Timjami, annos 3g48g102kcal4.4g12.9g3.6g17.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g20274kcal847.2g662g1542.4g182.8g
Valittu annoskoko9984g10137kcal423.6g331g771.2g91.4g
Annoskoko puolitettuna4992g5069kcal211.8g165.5g385.6g45.7g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407