Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)957g1206kcal105.3g2.9g86.1g0g
Sokeri 1627g6603kcal0g1625.2g0g0g
Rypsiöljy 1148g10155kcal0g0g1148.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2552g461kcal14.3g63.8g10.2g17.9g
Vehnäjauho puolikarkea 2297g7880kcal234g1607.6g27.6g80.4g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10.2g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g204kcal0g50.5g0g0g
Rusina 766g2239kcal21.4g460.1g3.8g74.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g510g3062kcal122.5g33.7g275.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g63935kcal1002.4g7756.2g3104g345.8g
Valittu annoskoko9984g31968kcal501.2g3878.1g1552g172.9g
Annoskoko puolitettuna4992g15984kcal250.6g1939.1g776g86.5g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097