Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5990g6488kcal473.2g976.4g35.9g125.8g
Hunaja1597g5351kcal16g1309.9g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1198g300kcal0g107.8g0g1.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1198g10783kcal0g0g1198.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g45842kcal978.4g4788.2g2468g254g
Valittu annoskoko9984g22921kcal489.2g2394.1g1234g127g
Annoskoko puolitettuna4992g11461kcal244.6g1197.1g617g63.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384