JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5614g9318kcal1066.6g0g561.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1604g1363kcal22.5g70.6g112.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras521g1392kcal44.3g266.9g5.2g69.8g
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl930g1219kcal120.9g4.7g80g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.7g6.9g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g27626kcal2560.8g836.6g1533g214.8g
Valittu annoskoko9984g13813kcal1280.4g418.3g766.5g107.4g
Annoskoko puolitettuna4992g6906kcal640.2g209.2g383.3g53.7g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927