Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl48g433kcal0g0g48.1g0g
Punajuuri 6015g2308kcal60.1g415g12g150.4g
Hunaja 120g397kcal0.6g97.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g2165g6496kcal454.7g21.7g454.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 529g67kcal5.9g5.2g1.1g5.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g505g76kcal5.1g10.1g1g7.1g
Pinjansiemenet, Parrots601g3729kcal174.4g78.2g330.8g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g27012kcal1401.6g1254.8g1695.4g370.2g
Valittu annoskoko9984g13506kcal700.8g627.4g847.7g185.1g
Annoskoko puolitettuna4992g6753kcal350.4g313.7g423.9g92.6g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252