Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2663g901kcal81.5g130.5g2.7g0g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Sokeri 453g1837kcal0g452.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g117g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5326g18273kcal542.7g3727.9g63.9g186.4g
Margariini 80 % laktoositon 932g6519kcal6.1g0g734.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g56441kcal1375.2g8647.8g1694.8g384g
Valittu annoskoko9984g28220kcal687.6g4323.9g847.4g192g
Annoskoko puolitettuna4992g14110kcal343.8g2162g423.7g96g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250