Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g169g56kcal1.9g7.9g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1253kcal99.6g90g49.8g5.8g
Valittu annoskoko999g626kcal49.8g45g24.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna500g313kcal24.9g22.5g12.5g1.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571