Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2250g630kcal13.5g133.9g4.5g56.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1350g1028kcal25.4g209.2g2.7g13.5g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)90g208kcal16.5g11.8g10.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)450g2115kcal54g32.4g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19980g8559kcal240g862.8g440.4g167.2g
Valittu annoskoko9990g4279kcal120g431.4g220.2g83.6g
Annoskoko puolitettuna4995g2140kcal60g215.7g110.1g41.8g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704