Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g360g616kcal36.7g9.7g47.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g600g210kcal16.2g28.2g3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)240g396kcal7.2g9.6g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2443kcal120.2g95g173.8g0g
Valittu annoskoko1200g1222kcal60.1g47.5g86.9g0g
Annoskoko puolitettuna600g611kcal30.1g23.8g43.5g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206