Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g420g718kcal42.8g11.3g55.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g700g245kcal18.9g32.9g3.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)280g462kcal8.4g11.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2850kcal140.2g110.8g202.8g0g
Valittu annoskoko1400g1425kcal70.1g55.4g101.4g0g
Annoskoko puolitettuna700g713kcal35.1g27.7g50.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206